İYİ UYKULAR

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Abanın kadri, yağmurda bilinir.

Atasözü

İYİ UYKULAR

İYİ UYKULAR Epeyce bir aradan sonra yazmaya başlayınca, insan nereden başlayacağını şaşırıyor. Eldeki malzeme çok, sıraya koysam; hangi birini diğeriyle sıralayım bitmiyor, e ne yapayım? İşi doğal akışına bıraktım. 
İnternet günlüğümün başlangıç noktası üniversite öğrenciliğimdi. Akabinde öğretmenlik mesleğimle beraber öğrenci, ders, sınav merkezinde yazılar ve konular için sitemde yer ayırdım. Devamında müdür yardımcılığını deneyim deyince çarşı karıştı :). Çünkü ders, sınav ve öğrenci merkezinden uzaklaştım. İşte bu noktada bocalamam iki sene sürdü. Yaptıklarımda yapaylıktan uzak durmayı yeğlerken, az evvel bahsettiğim o üç madde beni, farketmeden hayatımda dıba taşı gibi yer etmiş. Tabi bu durumu anlamak da ayrı bir meziyet istiyor, bunu daha yeni yeni anlıyorum veya bu durumu anlamlandırabiliyorum. Velhasılı kelam, internet sitemdeki menü başlıklarından bu durumu çözmeye başlayacağım. 
Şu anda saat geç olduğu için bu tür çalışmaları yapamayacağımdan ve dahi bilgisayara olan ihtiyacımdan dolayı yazıyı kısa tutmak üzere, Ekrem hoca herkese iyi uykular diler.

PAYLAŞ!
Etiketler: Ekrem hoca sınav öğrenci ders

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU