GoodReads Eklentimle İlgili

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Dediler ki : Gözden Irak Olan Gönüldende Irak Olur. Dedim ki Gönlüme Giren Gözden Irak Olsa Ne Olur

Hz. Mevlana

GoodReads Eklentimle İlgili

Günün yorgunluğu bir tarafa yazacak bir dünya yazı var aklımda şu anda, hangi birisinden başlasam düşünemiyorum bile. Çünkü saat ilerlemiş, ona mı endişeleneyim; yazamadıklarıma mı hayıflanayım :)

Akşam üzeri kursum var. Oradayken aklıma Goodreads için dün yaptığım eklentide değişiklik yapayım dedim. Kurstan sonra ona biraz vakit ayırınca günlüğüme yazmaya vaktim kalmadı. Gün içersindeki havadislerden biraz tıngırdatayım diye niyetlenmiştim fakat olmadı. Bari eklentimden bahsedeyim.

Kindle da altını çizdiğim ifadeleri malumunuz üzere goodreadste paylaşıyorum. Şimdi bu paylaştıklarımı siteme adapte edince, ayrıntı yazısı için goodreads in kendi internet sitesine yönlendirme yapıyordum. Yani ziyaretçim merakını orada gidersin diyordum fakat bu durumu daha da iyileştirebilim diye düşününce iş değişti. Kendi sitemde "ayrıntı yazısını" göstereyim dedim. Bunu da kibar bir şekilde nasıl yapabilirim diye biraz kafa yorumduğumda "model popup" diye bir şey keşfettim. Ondan yola çıkınca kendimce güzel bir ürün ortaya koydum. Saatin ilerlemiş olması ve henüz test aşamasını geçememiş olmamdan ötürü sitemi yenü güncellemeyi aktarmıyorum(Çalışır vaziyette olması yayımlayacağım manasına gelmez). Test aşamasını geçtikten sonra en kısa zamanda bu eklentimi paylaşmak ümidiyle, geceniz mübarek olsun.

PAYLAŞ!
Etiketler: goodreads kindle eklenti

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU