Windows iletileri pompalamadan

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Kişinin kendini beğenmesi, aklının zayıf olduğuna delalet eder

Hazret Ali Radıyallahu Anh

Windows iletileri pompalamadan

Windows iletileri pompalamadan Elimdeki projeyi geliştirirken visual studio üzerinde, Türkçe tercümesi tam bir facia olan, hata mesajını aldım. Mesajı aşağıda paylaşıyorum. Nette, nedir ne değildir derken çözümünü buldum. Çözüm aslında tam olarak kâfi olmasa da, iş görür nitelikte. Aşağıdaki hata mesajını aldığınız vakit izleyeceğiniz yol şu:
Debug-->Windows-->Exception Settings
Yukardaki kısımda yer alan "Managed Debugging Assistans" ta yer alan ContextSwitchDeadlock kısmındaki tik işaretini kaldırıverin. İşlem tamam.
Bundan sonrası mâlum hata mesajı :)
Additional information: CLR, 60 saniye içinde 0xcc13c3f8 COM içeriğinden 0xcc13c520 COM içeriğine geçemedi. Hedef içeriğe/gruba sahip olan iş parçacığı büyük olasılıkla pompalamayan bekleme yapıyor veya Windows iletileri pompalamadan çok uzun süreyle çalışan bir işlemi işliyor. Bu durum performansı genellikle kötü etkiler ve uygulamanın yanıt vermemesine veya bellek kullanımının zaman içinde sürekli artmasına neden olabilir. Bu sorunu önlemek için, tüm tek iş parçacıklı (STA) grup iş parçacıklarının bekleme komutları (örn. CoWaitForMultipleHandles) pompalaması ve uzun süre çalışan işlemler sırasında da düzenli olarak ileti pompalaması gerekir.

PAYLAŞ!
Etiketler: pompalama

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU