Kar, Kış, Tatil

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir.

Barış Manço

Kar, Kış, Tatil

Kar, Kış, Tatil

Son zamanlarda hep SEO üzerine hep SEO üzerine yazıyorum. Bugün şöyle etrafımı bir gözlemledim, memleketime kar gelmiş, ne güzel lapa lapa kar yağıyor, ekrem hoca ise etrafına gözünü kapatmış, SEO üzerine tecrübelerini paylaşıyor. Olmaz dedim kendi kendime. Bugünü ve bu  anların özetini geçmek mahiyetinde yazmak istiyorum.

Evvelki geceden bu yana karanlıkta seyrek seyrek yağan kar, dün gece hızını biraz arttırdı ve sabahtan bu yana da güzel güzel yağmaya devam ediyor. Allah'ım(celle celale hu) yarın tatil oluversin, Bu karlarda okullarımız tatil olsun da, tatil yapalım. Havalar ısınınca böyle havalara hasret kalıyoruz. Yarın tatil olsun da gönlümüz kara doysun, amin. :).

Odamdaki perdeyi aralayıp, dışarı baktığımda içimden geçenleri yukarda belirttim. İçimden geçenler aynen böyle. İnşaallah yarın tatil oluverir.

Eşimin epostama gönderdiği eposta da içimden geçelere tercüman olduğu için de yazımın fotoğrafı olarak bu fotoğrafı kullanmak istedim.

Gün içersinde aklımda kalanları şöyle düşünüyorum. Birkaç gündür kafamdan hiiç iyi şeyler geçmiyor. Yani geçemiyor. Konunun detayını burada yazmak istemiyorum fakat gönlümün üzgün olmasından ötürü de detaylara inemiyorum. İlerleyen zamanda bu yazım, eğer gözüme ilişirse, kendi kendime neden bu şekilde bir ibareyi buraya yazdım diye kendime sorarsam, kısaca şöyle cevap vereyim: Halimize şükredelim. Barış Manço'nun dediği gibi:

sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver

ilaç neye yarar vade gelmişse eğer

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi

olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

Rabbim, devasız dert verme. Hastalığı olanların da bir an evvel şifasını veriver. Yukardaki dizeleri de okuyunca içimden böyle dua etmek geldi, ne yapayım. Aklımın durmak üzere olduğu yerdeyim. Daha fazla üzülmek istemiyorum ve bu konuyu değiştirmek istiyorum.

Neyse yeter bu kadar. Değiştiremiyorum. Yetsin bu kadar.

Geceniz mübarek olsun, iyi geceler dilerim.

PAYLAŞ!
Etiketler: kar kış tatil dua

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU