Mıh Arkadaşım

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Boş bir çuvalın dik durması zordur.

Benjamin Franklin

Mıh Arkadaşım

Dün yazacaklarıma hiç değinemeden gün bitmişti :) Bir öğrencim içün öğretmen arkadaşım not talep etti(isim vermiyorum, o kendisini biliyor :)). Yerde kum bizde de not ne demezsiniz(!) Bir tane 85 i varmış, onu 100 yapıverdim(İki performans çalışmasından diğeri zaten 100 müş). Bizi tanıyan öyle üçün beşin ardına bakmadığımızı biliyor. karne zamanı öğretmenler odasının önü Öğrencim performans çalışmasından 85 almış lakin teşekkür belgesini de kaçırmasına içim elvermediği içün duruma müdehale ettim. Ettim etmesine lakin öğrencimin rehber öğretmeni, benden performans çalışma notumu yükseltmemi isteyen beyefendi, 70 vermiş.Gel gelelim kendisi 70 i 95 yaptı. Daha fazlasını yapmadı. Bu durum gözümün önünde cereyan ettiği içün kendisine "mıh" dedim. "Hocam siz mıhsınız" diyince, o ne diye sordu, ben de ne değil, sizsiniz dedim :). "o ne lan?" sizsiniz, siz :). Hocam 95 verdiniz, +5 daha verseniz, ne olacak? Merak ediyorum. Bana teklifinizi getirdiğiniz gibi hiç tereddüt etmeden, verebileceğim en yüksek notu verdim. Yani bakın herhangi bir kaybım da olmadı. Zarar da görmedim. Bu şartlar altında sizi AN-LA-YA-MI-YO-RUM. Gerçi gün içersinde sizinle iyi anlaştığıma kanaat getirsem de bu davranışınızı bir tuhaf buldum :). Ne diyim, rabbim önce beni sonra sizi ıslah etsin, amin. İsmi saklı öğrencimin, diğer öğretmen arkadaşlarımın da bir kaç puan yükseltmesi ile teşekkür aldığını öğrendim. İlginize, babalığınıza teşekkür ediyorum. Kıymetiniz büyük fakat bu büyüklüğünüz, "mıh" olmadığınız anlamına gelmiyor :) Bu durumunuza gözümle de şahit oldum üstelik.

Öğle arasında bayan öğretmen arkadaşlarım birşeyler yapmışlar. Kendi deyimleriyle "kalorisi düşük" yiyecekler. Şahsen "kalorisi düşük" ifadesini yorum olarak değerlendiriyorum. Çünkü margarin ile yoğrulmuş, kakaolu yiyeceğin kalorisi düşük değildir. İkramınız içün teşekkür ederim, elleriniz kollarınız dert görmesin, pek bir beğendiğimi belirtirim. Masa üstüne bıraktığınız ikramınızı akşam üzeri acıkmayı planlayan iki tane öğretmen arkadaşımın böyle çatal çatal tabaklarına aşırtırken ki hallerini şu anda gözümün önüne getiriyorum da, hakikaten yaptıklarınızın pek bir tatlı olduğuna aklım kâni. Bundan ötürü tekrarını ümit ediyorum. (Önemli not, burada mevzu bahis olan 2 arkadaşımın fotoğrafını çekmiştim. Telefonum şu anda kızım tarafından zaptı rapt altına alındığı için, paylaşamıyorum. O fotoğafı paylaştığım an, fotoğraftan bu yazıya ve bu yazının yorumundan o fotoğrafa bir bağlantı paylaşacağım. Fotoğraf dediysem öyle ahım şahım net bir kare beklemeyin. Sadece kollar gözüküyor. Malumunuz, kişilerin tanınmamasına özen gösteriyorum :) )
Bu sıralarda öğrencilerimin son durumunu bu yazının başındaki fotoğaf özetliyor gibime geliyor. Siz ne dersiniz peki? 22.01.2015 tarihinde güncellendi öğretmen arkadaşım tabağına yiyecekleri aşırırken :) Yazımın son kısmında bahsettiğim öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler odası tenha iken masa üstündeki yiyecekleri kendi tabaklarına doldururken yakaladığım fotoğrafı paylaşıyorum :)

PAYLAŞ!
Etiketler: dünden karne mıh

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU